ZELFSTANDIG AAN DE SLAG BIJ BORG KB

 

SAMENWERKEN MET BORG KB

Bij Borg KB zijn we toegewijd aan het bereiken van een hoog kwaliteitsniveau, met een team dat deze visie deelt. We bieden zelfstandige professionals een competitief uurtarief en de nodige ondersteuning om hun werk efficiënt en effectief uit te voeren. Samen zetten we ons in voor een veilige en succesvolle toekomst in de bouw.

Neem de eerste stap
Zet vandaag nog de eerste stap naar een vruchtbare samenwerking met Borg KB. Neem direct contact met ons op en ontdek hoe je kunt profiteren van zelfstandig werken binnen een ondersteunend en professioneel netwerk.

WERK ZELFSTANDIG, ONDERSTEUND DOOR EEN STERK NETWERK

Wil je flexibel en zelfstandig kunnen werken, terwijl je profiteert van onze kennis en uitgebreid netwerk? Wil je zelf je opdrachten kiezen zonder de last van acquisitie en administratie? Sluit je dan vandaag nog bij ons aan. 

| VRAGEN? NEEM CONTACT OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Ook als u gewoonweg een vraag heeft omtrent uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van de fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgkb.nl

Bedrijfsgegevens
Borg KB
KvK: 76218619
Btw-nummer: NL860549471B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer