over ons

Ons verhaal

Gaandeweg ondergaan we veranderingen in de industrie en wet- en regelgeving en de markt ontwikkelt een voortschrijdend inzicht. Nu wordt er weer een grote stap gezet met de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Tussen alle verschillende partijen zit een flinke afstand. We kunnen het vertrouwen verliezen door de strijdige belangen en het gesprek hierover niet aan te gaan. Wij kiezen ervoor om zaken aan de voorkant te regelen door te participeren en faciliteren in plaats van achteraf reageren. Het vergt ook wel flexibiliteit en weerbaarheid om met de dynamiek om te gaan. Uiteindelijk wil iedereen hetzelfde eindresultaat: een praktisch gebouw of mooie woning, die veilig is, die voldoet aan de technische eisen en past in een fijne leefomgeving. Ons deskundige personeel staat u met raad en daad terzijde.

We zijn breed onderlegd in de betreffende wet- en regelgeving, en helpen u hieraan te voldoen.

Teamwork

Het bouwen van een woning of gebouw doet u niet alleen. U heeft te maken met veel betrokkenen, van de architecten en gemeente tot aan de toekomstige bewoners of gebruikers. Wij helpen u bij het navigeren tussen al deze partijen en belangen.

We onderzoeken of de bouwplannen aan de benodigde technische eisen voldoen, hoe u aantoont dat het pand aan de eisen voldoet, voeren controles uit en verzorgen hier rapportages over.