TOEWIJDING AAN KWALITEIT IN DE BOUW

ONS VERHAAL: NAVIGEREN DOOR VERANDERING

In een industrie die voortdurend verandert door nieuwe wet- en regelgeving, zoals de recent geïntroduceerde Wet kwaliteitsborging voor het bouwen, blijft Borg KB zich aanpassen en evolueren. We erkennen de uitdagingen van het werken met diverse partijen en de mogelijke afstand en strijdige belangen die kunnen ontstaan. Onze aanpak is proactief: we kiezen ervoor om vanaf het begin betrokken te zijn, te participeren en te faciliteren, in plaats van reactief te handelen.

Met flexibiliteit en veerkracht navigeren we door de dynamiek van de sector, altijd met het oog op het gezamenlijke doel: het realiseren van veilige, praktische en esthetisch aangename gebouwen en woningen die voldoen aan alle technische eisen en bijdragen aan een prettige leefomgeving.

ONZE MENSEN: HET HART VAN BORG KB

De technische kwaliteit van uw project, nieuwbouw of bestaande bouw. We toetsen de bouwplannen aan de bouwtechnische eisen en houden toezicht op de naleving hiervan in de uitvoering. Wij controleren eveneens aan de eisen of wensen die u aan het project stelt. We onderzoeken, toetsen, adviseren en houden toezicht.

TEAMWORK: SAMEN BOUWEN

Het bouwen van een woning of gebouw is een gecompliceerd proces met veel betrokken partijen, variërend van architecten en gemeentelijke instanties tot toekomstige bewoners of gebruikers. Borg KB staat klaar om u te ondersteunen bij het navigeren tussen al deze partijen en belangen. We controleren of bouwplannen voldoen aan de benodigde technische eisen, assisteren u bij het aantonen van compliance, voeren inspecties uit en verzorgen gedetailleerde rapportages over onze bevindingen.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF!