Bouwplantoetsing

heldere afspraken

Wij controleren als onafhankelijke kwaliteitsborger uw bouwplannen. Voldoen de plannen aan alle wettelijke vereisten rond constructieve veiligheid, brandveiligheid, energiezuinigheid etc. Op basis van uw plannen leggen we vast wanneer en welke technische aspecten gecontroleerd worden en met welk instrument.

Bij Borg KB hebben we jarenlange ervaring in de bouwindustrie. We toetsen uw bouwplannen secuur op de nodige wettelijke vereisten, het Besluit bouwwerken leefomgeving 2021 en eisen of wensen die u of de eindgebruiker aan het project stelt. We documenteren vakkundig eventuele risico’s en stellen een inspectieplan op.

Uiteindelijk is ons doel hetzelfde als het uwe, namelijk dat uw project tijdig wordt opgeleverd en dat risico’s en kosten zoveel mogelijk beperkt worden. Door tijdig uw plannen te laten toetsen en een inspectieplan op te stellen, kunt u de kans verkleinen dat u tijdens de bouw verborgen gebreken of problemen ontdekt. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Neem contact met ons op

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Tenslotte gaat het er u om, zo efficiënt mogelijk een verantwoord bouwwerk te realiseren en wilt u zeker weten dat we met u op één lijn zitten.

info@borgkb.nl

E-mailadres