bouwkundige keuringen

klaar voor oplevering

Tegen de tijd dat uw bouwproject klaar is voor de oplevering, heeft u al diverse aspecten en onderdelen van het bouwproject laten toetsen en in het werk gecontroleerd. De laatste stap is een bouwkundige keuring of de oplevering. Onze vakmensen voeren deze voor u uit en geven een deskundig adviesrapport af.

Naast de controle op alle onderdelen van het borgingsplan op basis van de technische eisen bekijken we ter plekke ook in de praktijk of er aan alle overige wensen en vereisten is voldaan. Zo kunt u altijd aantonen dat de kwaliteit van het opgeleverde bouwproject geborgd is.

We maken gebruik van diverse meetmethoden om de opleverpunten te controleren. We documenteren onder andere of de constructie aan de gestelde norm voldoet en of alles volledig klaar is voor oplevering. Zo bent u ervan verzekerd dat de overdracht succelsvol kan plaatsvinden.

Neem contact met ons op

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Tenslotte gaat het er u om, zo efficiënt mogelijk een verantwoord bouwwerk te realiseren en wilt u zeker weten dat we met u op één lijn zitten.

info@borgkb.nl

E-mailadres