diensten

kwaliteits- borging bouw

Met onze jarenlange ervaring in het borgen van de bouwkwaliteit staan we u tijdens het hele proces bij. Deskundig personeel controleert uw bouwplannen op de wettelijke technische voorschriften. We zetten de van toepassing zijnde toets- en inspectieaspecten om in een borgingsplan en spreken de toetsmethoden en inspectiemomenten met u af. We inspecteren tijdens de bouw op afgesproken momenten of de uitvoering aan de gestelde technische eisen voldoet. Ook verzorgen we aankoopkeuringen, verkoopkeuringen of opleveringskeuringen.

Bouwplan toetsing

We controleren op basis van uw bouwplannen of uw bouwproject aan de gestelde eisen voldoet en welke inspecties nodig zijn.

Lees meer »

Bouwinspectie

Wij tonen aan dat uw project aan de wettelijke eisen en gestelde normen voldoet. U heeft geen zorgen over de kwaliteit van uw bouwwerk want wij borgen de kwaliteit voor u.

Lees meer »

Bouwkundige keuringen

Of het nu om een bouwkundige keuring van úw een woning of pand of bij aankoop hiervan, wij staan voor u klaar.

Lees meer »

Neem contact met ons op

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Tenslotte gaat het er u om, zo efficiënt mogelijk een verantwoord bouwwerk te realiseren en wilt u zeker weten dat we met u op één lijn zitten.

info@borgkb.nl

E-mailadres