diensten

kwaliteits- borging bouw

Met onze jarenlange ervaring in de bouwtechniek staan we u tijdens het hele proces bij. Deskundig personeel controleert uw bouwplannen op alle wettelijke voorschriften. We zetten de van toepassing zijnde voorschriften om in een keuringsplan en spreken de meetmomenten en meetmethoden met u af. We inspecteren tijdens de bouw op afgesproken momenten of de uitvoering an de gestelde technische eisen voldoet. Ook verzorgen we aankoopkeuringen, verkoopkeuringen of opleveringskeuringen.

Bouwplan toetsing

We controleren op basis van uw bouwplannen of uw project aan alle gestelde eisen voldoet en welke inspecties nodig zijn.

Lees meer »

Bouwinspectie

Wij tonen aan dat uw project aan alle wettelijke eisen en uw gestelde normen voldoet. U heeft geen zorgen over de vergunningen want wij nemen u alles uit handen.

Lees meer »

Bouwkundige keuringen

Of het nu gaat om een bouwkundige keuring voor uw vergunningen, of de keuring van een huis dat u wilt kopen, wij staan voor u klaar.

Lees meer »

Neem contact met ons op

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Tenslotte gaat het er u om, zo efficiënt mogelijk een verantwoord bouwwerk te realiseren en wilt u zeker weten dat we met u op één lijn zitten.

info@borgkb.nl

E-mailadres