WORDT PROFESSIONAL BIJ BORG KB

KANSEN BIJ BORG

Hoewel de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen relatief nieuw is, hebben wij bij Borg KB jarenlange ervaring met het borgen van de kwaliteit in de bouw. Een bieden we kansen aan individuen, die zich samen met ons willen bekwamen binnen dit werkveld. Ben jij iemand met een bouwtechnische opleiding en heb je interesse, affiniteit of ambitie om als bouwplantoetser of bouwinspecteur te werken?

Wil je bijdragen aan het borgen van de kwaliteit van bouwwerken voor particuliere opdrachtgevers, projectontwikkelaars, aannemers en uitvoerders? Wil je actief deel uitmaken van deze opwindende markt, in loondienst of als zelfstandige bij Borg KB? Solliciteer dan nu!

ONTDEK DE WERELD VAN BORG KB

Stap in de dynamische en bruisende wereld van kwaliteitsborging voor het bouwen met Borg KB en maak het verschil. Met een divers en goed opgeleid team, zowel in dienst als op opdrachtbasis verbonden, vormt de verscheidenheid aan mensen onze kracht. Bij Borg KB krijgt iedereen de kans om zich verder te ontwikkelen te midden van inspirerende collega’s.

| VRAGEN? NEEM CONTACT OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Ook als u gewoonweg een vraag heeft omtrent uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van de fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgkb.nl

Bedrijfsgegevens
Borg KB
KvK: 76218619
Btw-nummer: NL860549471B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer