DESKUNDIG ADVIES INZAKE DE WET
KWALITEITSBORGING VOOR HET BOUWEN

 

DESKUNDIG ADVIES

Wat houdt de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen precies in voor u? Wat wordt er van u verwacht en wat kunt u op uw beurt verwachten van andere partijen? Wij bieden deskundig advies en gaan met u in gesprek over diverse aspecten zoals uw huidige personeel, processen, werkafspraken, methodes en gebruikte instrumenten.

Op basis van dit gesprek adviseren wij u over de noodzakelijke aanpassingen ter voorbereiding op de wetswijziging. Samen denken we na over hoe u kunt voldoen aan de nieuwe eisen van kwaliteitsborging, zodat u volledig voorbereid bent op de nieuwe manier van werken in de bouwsector.

WAT BETEKENT DE WKB VOOR U?

De invoering van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) brengt significante veranderingen met zich mee voor de bouwsector en alle betrokken partijen waaronder opdrachtgevers zoals projectontwikkelaars en aannemers. Het is cruciaal om te begrijpen wat de veranderingen voor u betekenen.

| VRAGEN? NEEM CONTACT OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Ook als u gewoonweg een vraag heeft omtrent uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van de fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgkb.nl

Bedrijfsgegevens
Borg KB
KvK: 76218619
Btw-nummer: NL860549471B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer