BOUWPLANTOETSING

 

BOUWPLANTOETSING DOOR EXPERTS

Met jarenlange ervaring in het borgen van kwaliteit binnen de bouwsector, toetst Borg KB uw bouwplannen zorgvuldig aan de wettelijke vereisten, het Besluit bouwwerken leefomgeving 2021 (Bbl) en aanvullende eisen of wensen die u of de eindgebruiker aan het bouwproject stelt. We identificeren en documenteren risico’s vakkundig en stellen een gedetailleerd borgingsplan op

Ons uiteindelijke doel is gelijk aan het uwe: tijdige en adequate oplevering van uw bouwproject met minimale risico’s en faalkosten. Door uw bouwplannen tijdig te laten toetsen en een borgingsplan op te stellen, verkleint u de kans op (verborgen) gebreken of falen tijdens de bouw. Wij nemen u graag mee in het proces door u volledig te informeren over de werkwijze en wat de verwachtingen zijn. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!

HELDERE AFSPRAKEN VOOR BOUWPLANTOETSING

Als onafhankelijke kwaliteitsborger controleren wij uw bouwplannen grondig. We verifiëren of uw bouwplannen en de uitvoering hiervan een rechtmatig vertrouwen geeft dat er wordt voldaan aan de wettelijke vereisten, waaronder constructieve veiligheid, brandveiligheid en energiezuinigheid. Op basis van uw bouwplannen, leggen we duidelijk, in een borgingsplan vast, welke technische aspecten op welke momenten gecontroleerd worden en met welke instrumenten dit dient te gebeuren.

| VRAGEN? NEEM CONTACT OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Ook als u gewoonweg een vraag heeft omtrent uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van de fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgkb.nl

Bedrijfsgegevens
Borg KB
KvK: 76218619
Btw-nummer: NL860549471B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer