BOUWINSPECTIE

 

KWALITEITSBORGING TIJDENS DE BOUW

Als onafhankelijke kwaliteitsborger voeren wij op afgesproken momenten inspecties en keuringen uit om de technische en overige gewenste kwaliteiten van uw bouwproject te waarborgen. Dit proces helpt niet alleen de kans op (verborgen) gebreken en (hoge) faalkosten te verkleinen, maar bevordert ook een soepele en tijdige oplevering van het project. Door samen te werken, streven we naar een win-win situatie voor alle betrokken partijen. 

Uw project in vertrouwde handen
Bij Borg KB is uw bouwproject in vertrouwde handen. We houden nauwlettend toezicht op de uitvoering van het bouwproject conform de planning en zorgen dat bewaken de kwaliteit op basis van de wettelijke en eventueel aanvullende vereisten. Mochten we aandachtspunten of mogelijke problemen identificeren, dan brengen we deze direct onder uw aandacht. We voorzien u van deskundig advies en bieden ondersteuning waar nodig om de voortgang van uw project te waarborgen zonder compromissen in de kwaliteit.

| VRAGEN? NEEM CONTACT OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Ook als u gewoonweg een vraag heeft omtrent uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van de fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgkb.nl

Bedrijfsgegevens
Borg KB
KvK: 76218619
Btw-nummer: NL860549471B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer