BORG JOUW CARRIÈRE: BOUW MEE AAN KWALITEIT

 

ONTWIKKELING EN GROEI BIJ BORG KB

Bij Borg KB maken we samen het verschil door te streven naar een hoogstaand kwaliteitsniveau in elk project. Je wordt begeleidt en krijgt de ruimte om te leren, jezelf te ontwikkelen en te groeien in een uitdagende en veelzijdige werkomgeving. We bieden niet alleen een aantrekkelijk salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Solliciteer nu!
Ben jij een proactieve bouwplantoetser Wkb of bouwinspecteur Wkb die graag de handen uit de mouwen steekt? Wil je samen met ons de kwaliteit van bouwprojecten borgen en actief deel uitmaken van een bruisende en groeiende markt? Dan zit je goed bij Borg KB. Solliciteer nu!

THUIS OP KANTOOR OF OP DE BOUWPLAATS

Voel je je thuis op zowel de bouwplaats als op kantoor en ben je een echte aanpakker die graag wilt meegroeien in een dynamische omgeving? Dan is Borg KB de ideale werkgever voor jou.

| VRAGEN? NEEM CONTACT OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Ook als u gewoonweg een vraag heeft omtrent uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van de fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgkb.nl

Bedrijfsgegevens
Borg KB
KvK: 76218619
Btw-nummer: NL860549471B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer