ACADEMY VOOR PROFESSIONALS: AAN DE SLAG MET
DE WET KWALITEITSBORGING VOOR HET BOUWEN

 

UITGEBREID OPLEIDINGSAANBOD

Bij Borg KB bieden we diverse opleidingen, cursussen, workshops en trainingen aan in het kader van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Ons aanbod omvat onder andere onderwerpen als:

  • De Omgevingswet
  • De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)
  • Het Besluit bouwwerken leefomgeving 2021
  • Bouw- en sloopveiligheid

Continue ontwikkeling en begeleiding
Stilstaan is achteruitgang. Daarom moedigen we je aan om je kennis continu te vergroten en actueel te houden. We bieden niet alleen ruimte voor ontwikkeling, maar begeleiden je ook bij nieuwe projecten en zorgen dat je altijd up-to-date bent in je vakgebied.

VERGROOT JE KENNIS OVER DE WKB

Heb je al een bouwkundige achtergrond of ervaring met de toetsing of inspectie van bouwplannen? Ben je geïnteresseerd of heb je de ambitie om als bouwplantoetser Wkb of bouwinspecteur Wkb te werken? Bij onze Academy voor professionals bieden we je de kans om je kennis uit te breiden door middel van diverse opleidingen, cursussen, workshops en trainingen, specifiek gericht op functies als bouwplantoetser Wkb of bouwinspecteur Wkb.

| VRAGEN? NEEM CONTACT OP

We nemen graag de tijd voor een persoonlijk gesprek. Ook als u gewoonweg een vraag heeft omtrent uw situatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Tenslotte gaat het om de veiligheid, kwaliteit en leefbaarheid van de fysieke leefomgeving.

Bel ons!

+31 (0)79 820 09 94

Whatsapp ons!

Mail ons!

Info@borgkb.nl

Bedrijfsgegevens
Borg KB
KvK: 76218619
Btw-nummer: NL860549471B01

Zilverstraat 69,
2718 RP Zoetermeer